Indkaldelse til EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING i FOA/KLS 22. maj 2024

Kære alle medlemmer, 

I er hermed indkaldt til ekstraordinær generalforsamling 22. maj kl.17.00, idet et flertal i bestyrelsen har erklæret mistillid til mig. Grunden til deres mistillid skyldes at jeg har ansat en ny medarbejder uden først at spørge dem om lov, og derudover at denne nye medarbejder er min søster. SE INDKALDELSEN HER.

Jeg har ikke begået noget ulovligt, da jeg har ret til at ansætte og afskedige uden om bestyrelsen, men forbundet mener at jeg burde have drøftet det med bestyrelsen inden ansættelsen af min søster – hvilket jeg har valgt ikke at gøre. En person fra flertallet af bestyrelsen og jeg selv vil på den ekstraordinære generalforsamling uddybe nærmere om baggrunden for vores holdninger/beslutninger m.m.

Så kom og deltage i afstemningen på den ekstraordinære generalforsamling 22. maj, kl. 17, da et flertal af de fremmødtes valg vil betyde at - enten går jeg af som formand, eller også går det flertal af bestyrelsen af som har erklæret mistillid til mig.

Tag dine kollegaer med som er medlemmer af KLS, så vi er så mange som muligt der er med til at afgøre en så vigtig beslutning for KLS fremtid.

Der er åben for fremmøde fra kl.16.00 hvor der vil blive serveret en sandwich, frugt, kaffe, te og lidt sødt – så husk at tilmeld dig spisning ved at ringe til 46971500 mandag, onsdag og fredag eller skriv til KLS@FOA.DK og oplys dit navn.

Vel mødt – jeg håber på at se rigtig mange af jer på dagen.

 

Med venlig hilsen

Mimi Bargejani
Formand