Dårligere arbejdsvilkår for handicaphjælpere – det synes FOA ikke er OK!

Nogle mister 6. ferieuge
I hele Danmark oplever handicaphjælpere, at deres arbejdsvilkår forringes. Nogle mister den 6. ferieuge eller går glip af overtidsbetaling. Andre får fjernet deres tillæg for natarbejde eller opdager pludselig, at barselsorloven er forringet. Derfor forsøger Danske Handicaporganisationer og FOA i fællesskab at råbe politikerne på Christiansborg op. Det er nemlig lovgivningen, der har åbnet for, at kommuner fører en ny praksis, hvor de ikke giver tilskud til en række almindelige lønudgifter.

Måske kan dit eksempel hjælpe andre?
I den forbindelse har vi brug for din hjælp! Er du handicaphjælper eller kender én som er påvirket af de forringede løn- og arbejdsvilkår, hører FOA Aalborg meget gerne fra dig.

”Handicaphjælpernes løn- og arbejdsforhold har ikke kun betydning for handicaphjælperne selv, men også for de personer med handicap, der har brug for den nødvendige hjælp i tilværelsen. Gode løn- og arbejdsforhold er med til at sikre stabil hjælp af høj kvalitet,” siger Thorkild Olesen, formand for Danske Handicaporganisationer.

Kontakt FOA Aalborg
Er dine løn- og arbejdsvilkår blevet ringere og ønsker du at fortælle din historie, er du velkommen til at kontakte Peter Ottosen på peot@foa.dk , 46973131 eller 60811533.