Er dit køkken-job sendt i udbud?

Pjece om udlicitering på køkkenområdet.

Arbejder du på køkkenområdet og har du viden der tyder på, at din arbejdsplads er på vej i udbud, opfordrer FOA dig til at læse denne pjece – primært til tillidsvalgte:

Udlicitering på køkkenområdet

Gode råd til dig
Pjecen giver nogle typiske eksempler på, hvad der sker i forbindelse med udbud. Eksempelvis skriver den, at der kan være bekymringer blandt de ansatte og ellers en generel bekymring for fremtiden. Pjecen giver gode råd til, hvordan du som ansat kan være med til at påvirke dagsordenen, hvis politikerne har besluttet at sende en opgave i udbud.

Du skal vide, at alle beslutninger om genudbud eller hjemtagning skal drøftes i relevante MED-udvalg, før politikerne eller forvaltningen tager beslutningen. Derfor er det vigtigt, at de tillidsvalgte på området er særligt opmærksomme på, hvad der sker. Det kan du læse mere om i pjecen.

Kontakt FOA Aalborg
Hvis ikke du allerede er i dialog med FOA Aalborg om udbuddet, er du altid velkommen til at tage kontakt til sektorformand for servicesektoren, Peter Ottosen. Han kan blandt andet fortælle om din rolle og reglerne for en evt. virksomhedsoverdragelse.