Tjek din stigning i lønmagasinet.

Din løn stiger 1. oktober

FOA-medlemmer i kommunerne stiger generelt med 0,46 procent i løn. I regionerne er det 0,22 procent.

Den 1. oktober 2015 stiger din løn, som følge af forårets overenskomstforhandlinger mellem fagforeningen FOA og Forhandlingsfællesskabet.

Overenskomsten er FOAs mest synlige bevis på, at du som medlem får værdi for dit kontingent. Derfor arbejder vi hårdt på, at du som medlem mærker forbedringer på områder som løn, pension, frihed eller andre goder.

For ansatte i kommunerne stiger lønnen med 0,46 procent, mens de regionalt ansatte kan se frem til en stigning på 0,22 procent. 

Individuelt 
Hvor meget tungere din lønpose præcist bliver i kroner og øre afhænger af din anciennitet og af, hvilke lokale aftaler der er på din arbejdsplads. 

I slutningen af september udkommer FOAs lønmagasin sammen med Fagbladet FOA, hvor du kan læse alle relevante satser og beløb fra og med 1. oktober 2015.

Hent det seneste lønmagasin her 

Tjek din lønseddel
Vi opfordrer alle ansatte til at tjekke lønsedlen, som du modtager med udgangen af oktober. Hvis du har brug for hjælp til at tjekke den stigning, som du har fået, opfordrer vi dig til at kontakte din lokale tillidsrepræsentant.