Ib Keller og Jette Keller
Ib og Jette Keller - medarrangører af kæmpe havefest i Karolinelund.

FOA-medlem medarrangør af kæmpe havefest

Jette Keller er social- og sundhedshjælper og arbejder til dagligt på plejehjemmet Lollandshus. Hun og manden Ib har for nylig været medarrangør af en fælles have og grillfest i Karolinelund. Festen gik under navnet ”Mød verden” og var arrangeret for alle uanset religion, hudfarve eller politisk ståsted. Jette fortæller, at festen var arrangeret for at give alle nordjyder muligheden for at samles uanset de udfordringer man er oppe imod. Alle var velkomne - flygtninge, indvandrere, socialt udsatte, studerende, arbejdssøgende, arbejdstagere, direktører ja ligegyldigt hvem. Og det blev en fantastisk havefest i Karolinelund, fortæller Jette.

Der drikkes kaffe i Karolinelund

Tolerancen – et af mange positive initiativer
Bag initiativet var flere foreninger og grupper, som var gået sammen for at fremme venligheden og tolerancen. Den fælles grillfest var et arrangement som blandt andet skulle vise nogle af alle de positive initiativer, der findes i Nordjylland. Udover initiativtagerne var der sponsorer, som var med til at gøre festen til en kæmpesucces. FOA i Aalborg havde blandt andet sponsoreret kaffe og te til havefesten i Karolinelund. Ifølge Jette blev der drukket mange liter kaffe den eftermiddag, hvor Karolinelund var fyldt med glade mennesker.

 God stemning i Karolinelund 

Plejehjemsbeboere også med til havefest

Nogle af deltagerne var beboere fra plejehjemmet Lollandshus som blev fulgt til havefesten af plejehjemmets frivillige. Der hyggede de sig med kaffe, kage og godt selskab. Og Jette fortæller, at det var en stor glæde og fornøjelse både for de ældre beboere og for de frivillige som agerede oppassere og guider for de ældre. For Jette var det en god oplevelse at give de ældre muligheden for at deltage i havefesten. Hun fortæller i øvrigt, at alle gæster i haven nød dagen i fulde drag. ”Alle kom og gik med godt og højt humør” og meldingen var klart, at de havde lyst til at deltage igen, hvis initiativtagerne gentager successen. Det var virkelig en havefest med alt hvad der til hører, siger Jette og takker alle for, at det kunne lykkes i den ånd, den var tænkt. ”Uden sponsorerne havde der ikke været en fest, så enkelt kan det siges”, understreger en glad medarrangør.

 

Kaffen er sponsoreret af FOA.