Kristian taler i mikrofon
Kristian taler i mikrofon under streaming af bestyrelsesmødet den 16. november 2015.

Streaming-succes trods tekniske problemer

Den 16. november filmede og streamede FOA Aalborg for første gang et bestyrelsesmøde. Det skete som led i et forsøg og cirka 1000 FOA-medlemmer kiggede med.

Undervejs fremlagde fagforeningens politikere to punkter: budget og indsatsområder. Derudover svarede de på spørgsmål fra seerne via den lokale Facebook-side. Interessen for at orientere sig om bestyrelsesmødet og de to emner var overraskende stor og FOA Aalborg anser derfor eksperimentet som en succes. Vi er bekendt med, at der beklageligvis var nogle tekniske problemer – dels var der brugere som ikke kunne logge på via mobiltelefon og Ipad, mens andre oplevede problemer med lyden. Heldigvis er der flere tilbagemeldinger på, at det gik fint via computer.

Spørgsmål om organisering og løncafé 
Selve mødet forløb som planlagt med en indledende præsentation af formand Kristian Gaardsøe. Ordstyrer var sektorformand Jan Jensen som med et par kække bemærkninger lagde tonen for mødet. Kasserer, Kim Jacobsen fremlagde budgettet og derefter fortalte bestyrelsesmedlemmerne om FOA Aalborgs indsatsområder for 2016. Via Facebook blev der stillet nogle gode spørgsmål til bestyrelsen og de handlende om medlemsorganisering, arbejdsmiljøpolitik, løncafé og FOA Aalborgs sangkor. De blev alle besvaret mens kameraet kørte og i øvrigt kan du stadig stille spørgsmål via FOA Aalborgs Facebook-side.

Kim Jacobsen og Susanne Andersen 

Kim Jacobsen og Susanne Andersen streames til bestyrelsesmødet.

Det var rart at se, at så mange kiggede med og stillede spørgsmål. I øvrigt var det godt at få respons på forsøget, da det er vigtigt, når vi skal evaluere forsøget,” fortæller Kristian Gaardsøe.

Svar på spørgsmål
Så du bestyrelsesmødet kan du stadig give din respons ved at besvare fire korte spørgsmål:

Svar på de fire spørgsmål