Peter Ottosen og Yvonne Johnsen-Nielsen
Faglig medarbejder, Yvonne Johnsen Nielsen og faglig sekretær, Peter Ottosen i FOA Nordjylland.
Foto: Inge-Marie Krøier

Attendo er virksomhedsoverdraget til Blæksprutten

I FOA hjælper vi gerne alle der er virksomhedsoverdraget!

Blæksprutten som er et privat hjemmeplejefirma har 1. december overtaget alle aktiviteter i Aalborg-afdelingen af det svenskejede firma Attendo.

Borgere der i dag benytter sig af Attendo, vil fremover møde deres vante hjælper, og det gælder cirka 400 borgere som fremtidig vil være kunder hos Blæksprutten.

Blæksprutten er en af de ældste private leverandører inden for pleje og omsorgsområdet i Nordjylland. Udover Aalborg Kommune leverer Blæksprutten også privat hjemmepleje i Brønderslev og Hjørring Kommune. For direktør Vibeke Haaning er overtagelsen af Attendo en del af en langsigtet plan, og fokus for Blæksprutten er at sikre en tryg overgang.

FOA klar til at hjælpe dig
I FOA Nordjylland står vi klar til at hjælpe alle de ansatte som er involveret i virksomhedsoverdragelsen fra Attendo til Blæksprutten.

Faglig sekretær Peter Ottosen fortæller, at de ansatte overgår til en anden overenskomst i forbindelse med virksomhedsoverdragelsen.

Er du en del af virksomhedsoverdragelsen, og har du faglige spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte Yvonne Johnsen Nielsen eller Peter Ottosen i FOA Nordjylland.