Er dine kolleger også sikret under konflikt?

Som medlem er du sikret økonomisk under en evt. konflikt - men gælder det også dine kolleger?

Meld dig ind i FOA senest 1. januar 2018, for at være sikret penge og rådgivning, hvis forårets overenskomstforhandlinger på det offentlige område ender i konflikt eller lockout.

Det er vigtigt, at alle der arbejder på FOAs område er medlem, for at være sikret konfliktydelse i forbindelse med en evt. konflikt eller lockout.

I foråret 2018 starter overenskomstforhandlingerne for alle FOAs offentligt ansatte medlemmer, og derfor synes vi, at det er vigtigt, at man på arbejdspladsen taler om vigtigheden af et medlemskab af FOA.

Hvis der ikke opnås enighed ved forhandlingerne, eller hvis medlemmerne stemmer nej til resultatet for en kommende overenskomst, vil der blive varslet konflikt.
Et modtræk fra arbejdsgivernes side kan være at kræve lockout, så de ansatte udelukkes fra at arbejde og dermed fratages en indkomst, indtil parterne enes om en løsning på konflikten.

Giv budskabet videre til dine ikke-organiserede kolleger
Er man faglig medlem senest 1. januar 2018, så er man sikret konfliktydelse og med flest organiserede kan vi stå stærkt, når vi forhandler. Derfor opfordrer vi alle til at give ikke-organiserede kolleger et tilbud om medlemskab. Du kan hjælpe med at få budskabet ud ved at hænge en plakat op på din arbejdsplads. Hent plakaten her på siden.

Du kan også hjælpe din kollega med at blive meldt ind på:

foa.dk/blivmedlem

eller din kollega kan selv ringe på 80 20 20 30