Vasker hænder...
På SOSU Nord udbyder de bl.a. online-kurset: HÅNDHYGIEJNE I SOCIALT OG PÆDAGOGISK ARBEJDE

FOA Nordjyllands ansatte fik tjek på hygiejne

FOA Nordjyllands ansatte og valgte har netop gennemført online-kurset: HÅNDHYGIEJNE I SOCIALT OG PÆDAGOGISK ARBEJDE. På den måde står de endnu bedre rustet, når Danmark stille og roligt åbner igen. Selvom vi fortsætter med at være sammen hver for sig og holder den fornødne afstand, så er det alfa omega at vide, hvad der er sandt og falsk om håndhygiejne - særligt i tider med coronavirus.

De har nemlig gennemgået kurset HÅNDHYGIEJNE I SOCIALT OG PÆDAGOGISK ARBEJDE og har dermed fået opdateret og genopfrisket viden om håndhygiejne og hvordan man kan bidrage til at minimere smittespredningen af f.eks. Corona-virus.

Mange af deltagerne i online-kurset spredte uddannelsesforløbet over fem dage, men det er også muligt at bruge én dag på kurset.

På kurset lærer man om god håndhygiejne og vigtigheden af at bryde smitteveje - og dermed hjælpe med at passe på sig selv og andre. Kurset kan du tage, når det bedst passer ind i din hverdag. Kurset slutter med en online eksamen og alle får et bevis for at have gennemført kurset.

På kurset lærer du:

  • At iagttage en korrekt håndhygiejne, herunder brug af handsker, og kender smitterisikoen ved brug af smykker samt betydningen af korrekt rengøring af håndvaske.
  • At vælge hensigtsmæssigt vedrørende brug af sæbetyper og iagttage foranstaltninger, der skåner hænderne.
  • At forstå betydningen af den korrekt udførte håndhygiejne som vigtig faktor til at mindske smittespredning, såvel på institutionerne som i den enkelte borgers eget hjem.
  • At tage ansvar for, at håndhygiejne bliver en naturlig del af arbejdsdagen.
  • At videregive viden om håndhygiejniske principper til nyt personale og praktikanter.

Pris
Forløbet er gratis for AMU-målgruppen - der kan søges VEU-godtgørelse efter gældende regler.

Kontakt SOSU Nord, hvis du vil vide mere

mail@kursusnord.dk eller ring til Uddannelses- og salgskonsulent Lona Bach på telefon: 31 64 72 76.

Link til kurset på SOSU Nords hjemmeside