Fælles aftale om covid-19 beredskab i Region Nordjylland
Fælles aftale om covid-19 beredskab i Region Nordjylland

3F, HK og FOA indgår bred aftale om covid-19 beredskab

Med fællesskab og sammenhold har HK Kommunal i Nordjylland, 3F-afdelingerne i Nordjylland, FOA-afdelingerne i Nordjylland og Region Nordjylland indgået en bred fælles beredskabsaftale om covid-19 beredskab i Region Nordjylland.

Aftalen gælder for de ansatte i 3F, HK og FOA og indeholder aftale om funktionstillæg for at stå i beredskab samt for ekstraordinær indsats og fleksibilitet i forbindelse med covid-19 beredskab.

Der er også indgået en bagudrettet aftale som indeholder et engangstillæg for fleksibilitet i forbindelse med covid-19 beredskab i perioden 1. marts 2020 til 31. december 2020. Aftalerne træder i kraft pr. 1. januar 2021, og de vil snarest blive sendt til tillidsrepræsentanter og fællestillidsrepræsentanter.

Sektoransvarlig Jesper Hejlman Hermansen i FOA Nordjylland udtaler; ”Jeg er glad for at kunne fortælle, at FOA i fællesskab og i stærkt sammenhold med 3F og HK har indgået en bred aftale, som vil tilgodese HK-medlemmer, 3F-medlemmer og FOA-medlemmer ansat på forskellige overenskomster," siger han stolt over resultatet.