OK 2014 - Det private arbejdsmarked

Det er - og skal være - medlemmernes krav, der sætter dagsorden for forhandlingerne om overenskomsterne. På det private arbejdsmarked træder overenskomsterne i kraft 1. marts 2014, forhandlingerne starter snart og vi har brug for din mening.

Diskussionerne om hvilke krav, der skal stilles til forhandlingerne fra FOAs medlemmer på det private område går derfor i gang nu. Dennis Kristensen har i pjecen "Mine krav - dine krav" givet sit bud på temaer og holdninger til forhandlingerne om OK14. Pjecen finder du på http://www.foa.dk/Forbund/Publikationer (søg på OK14). Her er der megen inspiration at hente til en god diskussion om OK14 og ønsker du at involvere os i FOA Odense, siger du bare til!

FOA er nemlig en demokratisk organisation. Det er os, der forhandlinger overenskomsterne og derfor er det også jer, der arbejder i de private virksomheder og kender hverdagen der, der er nærmest til at pege på de vilkår, der trænger til forbedring ved OK14.

Send os gerne dit forslag til OK14 på mailadressen em025@foa.dk, hvorfra du også kan rekvirere pjecen "Mine krav - dine krav".