Har du lyst til at få indflydelse på dit fag?

Vil du gerne give din mening til kende om dit arbejdsliv? Vil du være med til at sætte dit præg på, hvad der skal lægges vægt på i overenskomstforhandlingerne?

Nu har du chancen for at få maksimal indflydelse som faggrupperepræsentant.

Kom til sektorens generalforsamling 8. marts kl. 19.00, hvor vi skal have valgt repræsentanter til sektorens 8 faggrupper.

Hvis du arbejder med Køkken, Rengøring, indenfor Statens område, som Kantineleder som Rengøringsleder, er Privatansat, Serviceassistent eller Vaskeriarbejder er det nu du kan stille op som faggrupperepræsentant.

Hvis du er almindeligt interesseret i dit fag og dine kolleger, er arbejdet som faggrupperepræsentant for en tre-årig periode absolut til at overkomme, da der indkaldes til få møder i løbet af et år.

Den centrale sektor holder hvert år møder for alle FOA afdelingernes faggrupperepræsentanter, hvor du kommer til at møde sektorformand Gina Liisborg og de øvrige medlemmer af den centrale sektorbestyrelse. På møderne har det faglige udvalg sammensat en dagsorden, som både indeholder spændende oplæg ved Forbundets eller eksterne konsulenter, og debat/erfaringsudveksling i egen faggruppe. Du vil således som faggrupperepræsentant få et netværk af kolleger, som arbejder indenfor netop dit fagområde. Det er altid udviklende at høre, hvordan man griber tingene forskelligt an. Måske man får ny inspiration og viden med hjem?

I faggruppen vælges et fagligt udvalg, som er kernen i netværket. En fra fagligt udvalg inviteres med til overenskomstforhandlingerne. Så her er der en direkte vej til indflydelse.

Den tid man er væk fra arbejdspladsen får arbejdsgiveren dækket af FOA, som yder fuldt daglønstab. Så har din arbejdsgiver ingen udgifter til din løn, og dermed mulighed for at få en vikar ind, når du som faggrupperepræsentant er til møde i FOA.

Vi har brug for friske kræfter, da vi har flere faggrupper, hvor pladsen er ubesat.

Hvis ovenstående har din interesse, bedes du senest 22. februar sende en mail til sektorformand Gitte Marnil på gims@foa.dk med dit navn, telefonnummer og hvad du arbejder med.

Grib chancen, og stil op!