Great place to work personale
Medarbejderne på kursus på Gl. Estrup

Great place to work - Danmarks bedste arbejdsplads

Et projekt om kommunikation, trivsel og anerkendende tilgang i Bofællesskaber, Bostøtte og Aktivitet i Auning og Allingåbro skal skabe Danmarks bedste arbejdsplads

Great Place to Work er målet for Bofællesskaberne i Auning og Allingåbro samt Bostøtte og Aktivitet, der i de sidste måneder har arbejdet ihærdigt for at kunne blive certificeret med titlen Great Place to Work og senere vinde konkurrencen om at blive Danmarks bedste arbejdsplads. Konceptet i Great Place to Work handler om anerkendelse og tillid som den samlende tankegang, der integrerer mennesker, kultur og strategi.

 

Great place to work leder 
Leder Frode Lehrdal

Baggrunden for at gå i gang med projektet er blandt andet, at vi har været igennem en større fusion imellem Bofællesskaberne i Auning og Allingåbro. Den nye arbejdsplads tæller tilsammen ca. 40 medarbejdere og vi vil gerne vil have fokus på medarbejdernes trivsel i denne proces. Vi tror på, at det skaber grobund for en fremtidig trivsel i de fusionerede enheder, siger Leder Frode Lehrdal.


Medarbejderuddannelsen startede op i april 2016 og er opdelt i 3 kursusmoduler, hvor der imellem kursusdagene er supervision og ledelsessparring.

Overskriften på de enkelte kursusmoduler er:

1. Kommunikation og trivsel i et positivt perspektiv, hvor emnerne er trivsel, arbejdsglæde, anerkendelse, kommunikation og det gode kollegaskab.

2. Kultur og udvikling som grundlag for trivsel, kultur og samarbejde, fælles værdier, vores værdier i sammenligning med Great Place to Work.

3. Kommunikation og samarbejde i et fremadrettet perspektiv, konfliktløsning, trivsel og samarbejde selvledelse sammenlægning dilemma og samarbejde på tværs af kulturer og forskelle.

Vi oplever en anderledes tilgang til hverdagen både kolleger og borgere, og vi får nogle teknikker til at tænke anderledes, anerkendende og positivt.

Den 9. december bliver vi certificeret i den interne uddannelsen til Great Place to Work og stiller op i konkurrencen om at blive Danmarks bedste arbejdsplads og vi er ikke i tvivl om, at vi vinder, fastslår Social og sundhedsassistent Rena Pind, Omsorgshjælper Marianne Kristoffersen samt FOA TR Tina Ljungberg Nicolaisen.

 Great Place to work medarbejdere

Du kan høre og se mere om erfaringerne med projektet her

Ønsker I at høre mere om projektet, der strækker sig over 8 måneder, kan Leder Frode Lehrdal eller Tillidsrepræsentant Tina Ljungberg Nicolaisen kontaktes ved henvendelse til Norddjurs Kommune.

Great Place to work Great Place to work   
 Great place to work  Great Place to work  
     

Lagt på den 03.08.2016