Pressemeddelelse

Ny afdelingsformand FOA Randers

Godt 300 medlemmer var mødt op i Arena Randers for at vælge deres nye afdelingsformand. Det blev Lene Hartmann Hansen, der løb med sejren efter et spændende kampvalg.

Lene Hartman Hansen kommer fra et job som faglig sekretær i Social- og Sundhedssektoren i FOA Randers.
Hun overtager formandsposten den 1. august 2016, når nuværende formand Inge-Lise Christensen går på pension.

Inge-Lise Christensen har været formand i FOA Randers siden oktober 2008.

"Jeg giver trygt stafetten videre til Lene Hartmann Hansen. Vi har de sidste par år haft et godt samarbejde i FOA Randers, og jeg ved, at hun brænder for fagbevægelsen og er yderst kompetent til at løfte de mange opgaver, der venter", siger Inge-Lise Christensen.

Lene Hartmann Hansen har arbejdet i FOA Randers de seneste fire år og har desuden været involveret i arbejdet i LO Djursland.
Som afdelingsformand vil Lene Hartman Hansen sammen med afdelingsbestyrelsen fortsætte arbejdet med at sikre ordentlige arbejdsforhold og -vilkår for medlemmerne, og så vil hun arbejde for at synliggøre FOA:

"Medlemmerne ønsker et FOA, som er tydelig og markant. Det vil jeg gøre mit til. Ingen skal være i tvivl om, hvad FOA eller vores holdninger er. Vi skal have et samlet FOA, der taler med én klar stemme til vores medlemmers fordel", siger Lene Hartmann Hansen.

På generalforsamlingen rettede næstformand Hanne Tinggaard på FOA’s vegne en varm tak til Inge-Lise Christensen for hendes store arbejde i fagbevægelsen gennem 25 år.    

I forbindelse med at Inge-Lise Christensen stopper som afdelingsformand, bliver der afholdt en afskedsreception for samarbejdspartnere og medlemmer i FOA fredag den 10. juni 2016 kl. 12.00 til 16.00 i afdelingens lokaler i Østergade 12, 8900 Randers C.

FOA Randers dækker geografisk Favrskov Kommune, Norddjurs Kommune, Randers Kommune og Syddjurs Kommune og har lidt over 8.000 medlemmer.

Kontakt: Inge-Lise Christensen – mobil 2044 4401 – tlf. 4697 1901
Lene Hartmann Hansen – mobil 2044 4407 – tlf. 4697 1927