Resultatet på vej

Stor tak til de medlemmer, der har deltaget i medlemstilfredshedsundersøgelsen

Nu er den samlede rapport på vej og vi venter i spænding i afdelingen på at se resultatet.

Som en lille forsmag har vi modtaget næsten 300 kommentarer - både positive og negative.

Vi er meget glade for, at så mange af jer har brugt muligheden for at give os en kommentar.

Nogle af de ting, der nævnes er noget, vi kan gøre noget ved i afdelingen f.eks. har rigtig mange af jer skrevet bemærkninger om, at vi skal være mere synlige på arbejdspladserne.

Det de fleste kommenterer på er dog løn. Der er rigtig, rigtig mange, der skriver bemærkninger om, at lønnen er for ringe. Det er ikke noget, vi direkte kan ændre på i afdelingen, da lønnen fastsættes igennem forhandlinger i forbundet.

Det betyder dog ikke, at jeres kommentarer bare bliver glemt.

HB skal behandle den samlede medlemstilfredshedsundersøgelse på møde i den kommende uge (den 11. og 12. dec.) og her vil afdelingsformand Lene Hartmann nævne vigtigheden af at sætte fokus på løn under de kommende overenskomstforhandlinger med baggrund i jeres svar og kommentarer.

I januar når den samlede undersøgelse foreligger, skal Politisk ledelse arbejde videre med jeres besvarelser. Hvis der er noget, vi gerne vil have uddybet eller undersøgt lidt nærmere, tager vi direkte kontakt til nogle af jer, der har sagt ja til, at I må kontaktes - måske er nogle af jer allerede blevet kontaktet.

Vi vil løbende opdatere jer om nye tiltag igennem nyhedsbrevet.

Vi vil gerne sige tak til alle jer, der brugte tid på at besvare spørgeskemaet - selvom nogle mente det var for langt. Jeres svar og bemærkninger hjælper til, at vi kan gøre det endnu bedre i afdelingen - Sammen gør vi forskellen.

Lagt på den 27.09.2017

Senest redigeret den 07.12.2017 af Anna-Kathrine L. Hansen