Det vigtige medlemsdemokrati - flytning af generalforsamling

Selvom Corona har sat en effektiv stopper for afholdelsen af møder i store forsamlinger her og nu, så skal vi sikre medlemsdemokratiet og jeres indflydelse på arbejdet i FOA Randers.

Afdelingens generalforsamling var planlagt til den 28. maj, men pga. Corona situationen har afdelingsbestyrelsen valgt at udskyde afholdelsen til den 3. november 2020.

På samme måde blev sektorernes og klubbernes årsmøder udskudt med meget kort varsel, da Coronaen lukkede landet. Årsmøderne planlægges nu til afholdelse i slutning af september eller starten af oktober. De præcise datoer kommer snarest.

Afdelingens love fastlægger, at årsmøder og generalforsamling skal afholdes i 1. halvår, men nedlukningen af samfundet har betydet, at det ikke er muligt. Vi kunne så vælge under henvisning til Force Majeure helt at aflyse arrangementerne.

Når vi herfra afdelingen vælger at afholde både generalforsamling og årsmøder i 2020, sker det ud fra et ønske om at fastholde medlemsdemokratiet og jeres mulighed for at få indflydelse på afdelingens arbejde.

Det er vigtigt, at I som medlemmer af FOA Randers har mulighed for at komme til orde, og at I kan møde andre medlemmer og høre deres holdninger og meninger. Jeres input og tilbagemeldinger gør afdelingens arbejde bedre, og jeres engagement giver afdelingen styrke.

Vi glæder os til at se jer til møderne i efteråret.