Nye ansigter i Medlemshuset

Der er kommet nye medarbejdere i Medlemshuset - her kan du læse en lille præsentation

Anette - A-kassen Anette - A-Kassen

Jeg hedder Anette Appel Thuesen og jeg er helt ny i FOA fra 01.11.2020. Jeg arbejder som sagsbehandler i A-kassen og kommer med erfaring i a-kassevejledning og som jobkonsulent fra Krifa. Tidligere har jeg arbejdet som Markedsføringskoordinator inden for vegetabilske olier til brug i kosmetiske produkter og kosttilskud, primært i Asien og USA, og før dette har jeg også joberfaring som pædagogmedhjælper, distributør, og inden for butik og kontor, så jeg har været lidt omkring.

Ketty - Servicegruppen Ketty - Servicegruppen
Jeg er en 53 år kvinde, der har 4 børn hvor af 1 bor hjemme. Min fritid går med børn, sytøj, bøger og venner.
Oprindeligt er jeg uddannet bager hos ”Jenne guer sager” i Skive.
Jeg har også arbejdet i forskellige køkkener inden for hotelbranchen.
Jeg er fleksjobber pga. en arbejdesskade i 2006. 

 Sidsel - Det administrative team

Jeg hedder Sidsel og jeg er 27 år. Jeg er bosat i Voldum med min mand og mine to små piger på 1,5 år og 4 år. Vores hverdag er travl, og struktur og effektivisering er nøgleord, for at få det hele til at køre på skinner – derfor er jeg også lidt af en planlægningsnørd, og det kommer særdeles til sin ret i min stilling som sagsbehandler her i FOA Randers.

Jeg elsker organiseringen og det gode kollegaskab, og det er skønt at stå op hver dag til et arbejde, hvor jeg hver dag er med til at gøre en forskel.

 Tommy - Social- og arbejdsskadeteamet

Mit navn er Tommy Ahrensberg, jeg er 58 år gammel og indfødt morsingbo. Har været gift med den samme kvinde i over 30 år, og sammen har vi 2 voksne døtre, samt 1 barnebarn.

Jeg har været involveret i fagforeningsarbejdet, lige siden jeg blev valgt som tillidsmand for smedene på en større maskinfabrik på Mors, tilbage i 1995.
I 2005 blev jeg valgt som afdelingsformand for Metallerne på hele øen, og bestred denne post indtil vi fusionerede med naboafdelingen i 2010. Herefter fortsatte jeg som faglig sekretær og næstformand i den nye afdeling.

Det har altid ligget mig stærkt på sinde at kæmpe den lille mands kamp mod uretfærdigheder, og sikre kollegerne de bedste løn- og arbejdsforhold.
Arbejdsmiljø og Arbejdsskadesområdet har alle årene haft min store interesse, og derfor var jeg ekstra glad for at blive tilbudt orlovsstillingen ved FOA Randers.
Jeg vil bestræbe mig på at yde den bedste service over for jer medlemmer, så længe jeg er tilknyttet afdelingen.