Vigtig information - hvis du har en arbejdsskadesag

Hvis du har en arbejdsskadesag hos Arbejdsmarkedets Erhvervssikring, skal du være opmærksom på at give besked på ændringer i din arbejdsmæssige situation, hvis følgende er tilfældet:
- Arbejdsmarkedets Erhvervssikring har anerkendt din skade som en arbejdsskade og
- Arbejdsmarkedets Erhvervssikring har truffet afgørelse om erhvervsevnetab og tilkendt dig en løbende ydelse i erhvervsevnetabserstatning.

Du skal fx give besked, hvis:

  • du kommer i arbejde
  • du får  nyt arbejde eller ny arbejdsfunktion med højere løn
  • du  kommer til at arbejde flere timer end hidtil
  • du overgår til, afbryder eller ikke længere er berettiget til et kommunalt forløb, fx revalidering, ressourceforløb, fleksjob eller førtidspension
  • du bliver sygemeldt i en længere periode på grund af en ny, alvorlig sygdom/skade.

 

Der kan også være andre tilfælde, der skal oplyses til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt ændringen er så væsentlig, at den skal oplyses til sagen,  så kontakt Arbejdsmarkedets Erhvervssikring,

Beskeden skal gives til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring lige så snart, du kender til den ændrede situation. Hvis du ikke giver besked til Arbejdsmarkedets Erhvervssikring med det samme, kan du risikere at skulle tilbagebetale noget af den erstatning, du modtager.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget i forhold til ovenstående, er du velkommen til at kontakte social- og arbejdsskadeteamet hos FOA Randers.