Emblemer

Vær stolt af dit fag!

Emblemer til Social- og sundhedshjælpere og Social - og sundhedsassistenter

 
Social- og sundhedshjælper emblemet

Som medlem af FOA får du, når du afslutter din social- og sundhedshjælperuddannelse, et emblem, som du kan bære, når du er på arbejde. Så ved alle, at du er uddannet social- og sundhedshjælper.

Logoet blev tegnet i 1992 af grafiker Niels Elgaard. Det forestiller to ansigtsprofiler og symboliserer udvikling, åbenhed og fremadrettethed i det at have med mennesker at gøre. Uden om logoet står med sølvbogstaver social- og sundhedshjælper.

Når du er færdig med din uddannelse skal du selvfølgelig have et emblem, der viser hele verden hvad du kan!

Og er du medlem af FOA - Fag og Arbejde kan du få emblemet ganske gratis i din lokale afdeling. Du skal bare medbringe dit eksamensbevis, så kan du få det udleveret.
Og vi anbefaler selvfølgelig at du altid bærer det, når du er på arbejde.

Social- og sundhedsassistent emblemet

Social- og sundhedsassistenterne er pr. 1. oktober 2008 blevet autoriseret. Herefter må man kun bære skilte og emblemer, hvor der står social- og sundhedsassistent, når man har fået sin autorisation.
Man må altså kun bære sit emblem, når man er autoriseret.
Du kan læse mere om autorisationsordningen på Sundhedsstyrelsens hjemmeside www.sst.dk.

Som medlem af FOA får du, når du afslutter din social- og sundhedsassistentuddannelse, et emblem, som du kan bære, når du er på arbejde. Så ved alle, at du er uddannet social- og sundhedsassistent.

Emblemet blev tegnet i 1992 af grafiker Niels Elgaard. Det forestiller fire ansigtsprofiler, som griber ind i hinanden, hvilket symboliserer udvikling, åbenhed og fremadrettethed i det at have med mennesker at gøre. Uden om logoet står med sølvbogstaver social- og sundhedsassistent.

Social- og sundhedsassistentelever der afslutter deres uddannelse efter 1. januar 2002, kan nu få gratis emblem.

Du skal blot have været medlem af FOA inden slutdatoen og kunne fremvise dit autorisationsID.

AutorisationsID modtager du pr. mail fra Sundhedsstyrelsen, når du er autoriseret. Print en kopi af mailen fra Sundhedsstyrelsen, og medbring dette til din lokale afdeling, så får du udleveret emblemet.