Fyraftensmøde for ikke-medlemmer

Fællestillidsrepræsentant Jannie Fahnø Riis arrangerer fyraftensmøde for ikke medlemmer.

Når man tager på kursus, er det ofte for at få ny inspiration, og fællestillidsrepræsentant Jannie Fahnø Riis blev i den grad inspireret, da hun var på kursus i blandt andet medlemsorganisering.

Deltagerne på kurset skulle komme med forslag til en aktivitet, og så var det Janni Fahnø Riis fik ideen. 
- Jeg laver simpelthen et fyraftensmøde for ikke medlemmer, hvor jeg fortæller, hvorfor man skal være medlem af FOA.

Hvad er fordelen for mig?
Hun har allerede gjort sig tanker om, hvad hun vil sige på mødet, og hvordan hun håber at overbevise deltagerne om at blive medlem af FOA. 
- Det jeg som fællestillidsrepræsentant skal ”sælge” på mødet er, hvilken værdi vores tilbud giver det kommende medlem i hverdagen. Og det er vigtigt at få det skåret ud i detaljer. De skal vide, hvad FOA er. Jeg vil fortælle om systemet med tillidsvalgte, og de skal høre om overenskomsten og Den danske Model – Jeg vil kort sagt fortælle om grundstenen i vores velfærd, og det skal være så meget nede på jorden, som jeg kan gøre det, lover Jannie Fahnø Riis.

Kommer der nok?
Hendes største ”bekymring” er lige nu, om der kommer nok deltagere til mødet. Hun fortæller om mødet på både Facebook og Instagram, og tillidsrepræsentanterne på arbejdspladserne fortæller også om mødet på deres arbejdspladser, og hun har hængt plakater op. 
- Jeg er spændt på, hvor mange der kommer. Jeg er sikker på, at de nok skal blive medlemmer, hvis de blot møder op – For hvem kan sige nej til så godt et tilbud fra FOA?, siger hun optimistisk.

Og Jannie Fahnø Riis håber, at mødet bliver en tilbagevendende begivenhed, for der er jo uorganiserede kolleger på vores arbejdspladser.

Mødet finder sted: Torsdag 27. juni kl. 13.15 – 14.45 på Markedspladsen 25, 1. th. i Varde