Arbejdspladsbesøg

Arbejdspladsbesøg

Arbejdspladsbesøg én gang om ugen – mindst! Det var målsætningen for os i Politisk ledelse og den er vi rigtig godt i gang med at udleve.

Vi har til en start særligt kontaktet arbejdspladser på det specialiserede område og arbejdspladser uden en TR. I efteråret knokler vi videre med at få arrangeret arbejdspladsbesøg på det regionale og kommunale område, men kommer også til at tage ud til vores private arbejdsgivere i anledning af opstarten på OK25 – medlemsdebat og kravsindsamling.

Vi synes, at vi har haft nogle rigtig givende arbejdspladsbesøg de seneste mange uger, hvor vi både har gennemført løntjek, fået valgt TR’ere, fejret velfærdstalenter, haft gode snakke med jer tillidsvalgte og ikke mindst været synlige på FOAs arbejdspladser. Vi efterlader altid en pose med materialer og merchandise og håber, at den samlede synlighedsindsats vil bidrage til at flere af jeres kolleger vil melde sig ind i fællesskabet.

Vi glæder os til at komme ud til mange flere arbejdspladser, og kommer gerne ud til jer eller til arbejdspladser, hvor der kunne trænge til at blive valgt en TR.

Vi kommer gerne og taler om løn, arbejdsmiljø eller bare hører på jer og jeres kollegers synspunkter – og vi har selvfølgelig altid en goodiebag med, så I kan hjælpe os med at fortsætte synlighedsarbejdet når vi er kørt.

Skriv til Signe på sibl@foa.dk, som koordinerer besøgene med jer og jeres ledelser.

Det rullende kontor