Særlig for tillidsvalgte

Gå i dialog med Mona Striib, FOAs formand, på online stormøderne


Ansatte på offentlig overenskomst

Bliv godt klædt på til at stemme: Tag med på et online stormøde om de nye overenskomst-aftaler

FOA inviterer alle tillidsvalgte og medlemmer til tre online stormøder om resultaterne af overenskomstforhandlingerne. FOAs formand Mona Striib og de fire sektorformænd vil forklare, hvad de nye aftaler betyder for dig og dine kolleger, og I vil få mulighed for at stille spørgsmål til forhandlingerne og aftalerne.

Vil du gerne vil blive klogere på de resultater, der er kommet ud af overenskomstforhandlingerne - og især hvad de resultater betyder for dig og dine kolleger? Så er det en god idé at deltage på ét af de online stormøder om overenskomst-resultaterne, som FOA netop nu inviterer til. Og invitér endelig dine kolleger med!

Stil spørgsmål og gå i dialog med FOAs formand

På de tre online stormøder for FOAs tillidsvalgte og medlemmer vil du få mulighed for at stille indgående spørgsmål om de nye overenskomster og gå i direkte dialog med Forbundsformand Mona Striib og FOAs fire sektorformænd Torben K. Hollmann, Kim Henriksen, Pia H. Nielsen og Reiner Burgwald.

Målet med stormøderne er, at du og dine kolleger kan blive godt klædt på til at tage beslutningen om, hvordan I hver især vil bruge jeres demokratiske stemme ved urafstemningen. Så send endelig invitationen videre til dine kolleger med en opfordring om at tage med. 

Her kan du tilmelde dig et online stormøde

Du kan tilmelde dig ét af de tre online stormøder her (maks. 500 pladser pr. møde).

Den 24. marts 2021 kl. 17.00-19.00: Tilmeld dig her

Den 25. marts 2021 kl. 17.00-19.00: Tilmeld dig her

Den 6. april 2021 kl. 17.00-19.00: Tilmeld dig her

Når du tilmelder dig, vil du modtage en mail med link og vejledning til, hvordan du deltager i mødet. 

Urafstemningen begynder 23. marts

Den 23. marts starter afstemningen om din og dine kollegers overenskomst – det kaldes også urafstemningen. Der er mulighed for at stemme helt frem til den 19. april klokken 8.00 om morgenen.

Du og dine kolleger vil snart modtage urafstemningsmaterialet med et link til at stemme. 

Vær meget gerne opmærksom på, om nogle af dine kolleger har brug for hjælp til at stemme. Hvis du ikke har mulighed for at hjælpe dem, så henvis dem til FOAs hotline på mail ok21@foa.dk eller telefon 4697 3676.

 

Du kan læse mere om OK21 og de tre online stormøder her