Særligt for TR og FTR

Nu kan du hente FOAs nye app for TR og FTR

Med FOAs helt nye app 'TR i FOA' får du et personligt værktøj lige ved hånden til din hverdag som TR og FTR.

I dag har FOA lanceret en helt ny app - 'TR i FOA' - som er målrettet alle TR, FTR og -suppleanter i FOA.

Appen skal gøre det nemmere for dig at løse nogle af dine kerneopgaver som tillidsvalgt og giver dig nem og hurtig adgang til nogle af de mest anvendte tillidsvalgt-værktøjer til TR-arbejdet - lige ved hånden på mobilen.

Nem adgang til dine FOA-medlemmer direkte via appen

Med appen kan du bl.a. se en liste over hvem af dine kolleger, der er medlem af FOA, og du kan fremsøge og tilføje nye kolleger til listen. Du kan også lave noter på dine medlemmer samt kontakte medlemmer direkte fra medlemslisten i appen.
 

Opbyg dit TR-netværk og kom hurtigt i kontakt med din FOA-afdeling

I en anden del af appen har du dit netværk liggende. Her finder du finder du kontaktoplysninger på relevante medarbejdere til din FOA-afdeling og til andre FOA-tillidsvalgte på de arbejdssteder, du dækker som TR/FTR. I netværksdelen kan du også søge efter andre tillidsrepræsentanter i hele FOA og tilføje dem til dit eget netværk.
 

Nem adgang til at melde medlemmer ind og tips til medlemsorganiseringen

Med appen kan du også nemt og hurtigt hjælpe kolleger med at melde sig ind i FOA med 'Indmeld kollega'-funktionen. Herudover får du gode tips til medlemsorganiseringen, nem adgang til FOAs materialer om fordelene ved at være medlem af FOA og mulighed for at sende relevante FOA-pjecer med kolleger, der fx overvejer at blive medlem af FOA.

Hent appen og få overblik over dens muligheder og funktioner