Danmarkskort FH
Særligt for tillidsvalgte

Hvor mange er på deltid i din kommune? I din faggruppe?

Nyt danmarkskort giver dig svaret helt ned i den enkelte stillingskategori og ud i hver enkelt af landets kommuner.

Er du TR eller FTR? Og har du brug for et overblik over, hvor mange der er på deltid i din faggruppe og i din kommune? Så giver et nyt Danmarkskort, udviklet af Forhandlingsfællesskabet og KL, dig et opdateret overblik over, andelen af ansatte på deltid helt ned i de forskellige stillingskategorier i hver eneste af landets kommuner.

Det er indtil nu kun arbejdsgiverne, der har haft adgang til de oplysninger, men nu er de der til fælles viden og handling. Det vil altså sige, at du som TR i en hvilket som helst kommune kan slå en hvilken som helst faggruppe op, som du er interesseret i. Formålet er, at det skal hjælpe og inspirere ledere og tillidsvalgte i det fælles arbejde med at hæve antallet af fuldtidsansatte. Der er 21 faggrupper med på selve Danmarkskortet, men der er også et link hvor man nemt kan finde alle faggrupper.  

I øjeblikket arbejder KL og Forhandlingsfællesskabet sammen med arbejdspladser i 26 nøglekommuner om at udvikle og afprøve løsninger, der gør det attraktivt og muligt at gå op i tid eller blive ansat på fuldtid. Med kortet bliver det nu tilgængeligt for alle, der er nysgerrige på, hvordan fordelingen er i deres kommune. 

Se Danmarkskortets overblik over 21 kommuners deltidsansatte her. (Før musen over kortet)

Se andelen af deltidsansatte i hele landets kommuner

Følg forskellige kommuners løsninger her.