Mine-medlemmer
Særligt for tillidsvalgte

Har du problemer med din medlemsliste i Mine medlemmer?

Hvis din medlemsliste i Mine medlemmer ser mærkelig ud, kan en af forklaringerne være, at din egen TR-dækning ikke er registreret korrekt. Men der kan være flere. Se løsninger her.

Hvis du undrer dig over, at der er for mange eller for få medlemmer eller faggrupper i den medlemsliste, du får vist i Mine medlemmer, så kan det være, fordi du har fået registreret din egen TR-dækning forkert i systemet. Fundamentet for en korrekt visning af din medlemsliste i Mine medlemmer er nemlig, at du selv står korrekt registreret med den rigtige TR-dækning.

Har du fx angivet Bispebjerg hospital som dit arbejdssted- og ikke blot de fx tre afdelinger på hospitalet, som du dækker - så vil din medlemsliste vise alle FOA-medlemmer på hospitalet fra de faggrupper, du dækker. Og hvis du er registreret med flere faggrupper, end du faktisk dækker, så vil du få vist medlemmer fra de ”forkerte” faggrupper. Derfor er det vigtigt for en god medlemsliste, at din egen TR-dækning er præcist registreret. 

Hvis du kan se, at du mangler arbejdssteder eller faggrupper – eller har for mange - så kontakt din afdeling. 

Du kan også bruge blanketten, hvor du kan registrere og opdatere dit tillidshverv. Find den under din profil i din TR-app eller i Mine medlemmer. 

Opdater-tillidshverv

Når dit fundament er i orden, kan du ajourføre

Når din medlemsliste vises med de korrekte arbejdssteder og faggrupper – vil du stadig ind i mellem kunne opleve, at et medlem måske skal fjernes fra din medlemsliste, fordi vedkommende er stoppet på arbejdsstedet eller at du mangler at få vist fx en ny kollega. Det kan du heldigvis selv være med til løbende at ajourføre fra din medlemsliste.  Du skal blot bruge funktionerne Stoppet på arbejdsstedet inde på det pågældende medlem eller Tilføj ny kollega. 

Få et hurtigt overblik over dine muligheder i Mine medlemmer i denne quickguide, som du også kan finde inde i Mine medlemmer, eller se mere i brugervejledningen. til mine medlemmer.