Colourbox

Vil du være med til at tage debatten på sociale medier?


FOA starter et fællesskab, der skal klæde deltagerne på til at tage debatten om løn og arbejdsvilkår i en ordentlig og konstruktiv tone, og du kan være med. Målet er i første omgang at stå stærkest muligt frem mod OK24

En stor del af den offentlige debat foregår på Facebook og andre sociale medier. Det er vi i FOA naturligvis nødt til at forholde os til, hvis vi vil italesætte behovet for bedre løn og arbejdsvilkår. Og det vil vi! Men vi har brug for din hjælp for at lykkes.

På løntræffet i starten af september blev ideen om et debatfællesskab for (primært) tillidsrepræsentanter luftet for de godt 1.300 deltagere. Interessen var overvældende, og næste skridt i processen er afholdelse af en række webinarer, der giver adgang til fællesskabet. 

Et fællesskab, der skal være kendetegnene ved god og saglig debat i en tone, hvor ingen skal føle sig trådt over tæerne. Vi vil ikke bidrage til den hårde tone, der sommetider huserer på sociale medier, men vi insisterer på, at FOAs mange stemmer alligevel skal høres.

Et fællesskab for alle

Hvis du har lyst til at blive bedre til at debattere og har lyst til at bruge din stemme på sociale medier i kampen for bedre vilkår for alle FOAs faggrupper, så er det nu, du skal slå til. 

I bunden af denne nyhed kan du tilmelde dig intro-webinaret ’Sådan tager du debatten på sociale medier’, der afholdes i november måned. På webinaret vil du dels blive klædt på til at debattere i en ordentlig tone, og dels blive introduceret til debatfællesskabets Facebookgruppe, der fremadrettet vil være platformen for sparring og meget mere deltagerne imellem. For at få adgang til Facebookgruppen er det en forudsætning, at man har deltaget i intro-webinaret. 

Forbundets eksperter fra FOA Kommunikation, der administrerer gruppen, vil løbende sparre med debatfællesskabets medlemmer for at finde de bedst tænkelige veje gennem de sociale mediers til tider stormfulde debattråde. Det første mål er at styrke FOAs position frem mod OK24. 

Er det noget for dig, så tilmeld dig webinaret via linket nedenfor. Der er seks forskellige tidspunkter at vælge imellem, men hvis ikke du har mulighed for nogle af disse, kan du skrive dig på en venteliste. Så afholder vi nye webinarer, når behovet er stort nok.

Har du behov for yderligere information om debatfællesskabet, er du velkommen til at skrive til Jacob Kabel, konsulent i FOA Kommunikation, på jacka@foa.dk.

Tilmeld dig HER