Mere lighed løfter os alle

Vi skal løfte alle dem, der løfter velfærden

Den 5. september lyder startskuddet for anden runde af FOAs lønkampagne. Vær med til at sprede budskabet om værdien af FOAs medlemmer. Gør det fra FOAs facebookside.

5. september skyder vi anden runde af FOAs lønkampagne i gang på alle kanaler. Kampagnens formål er at sikre mere løn til FOAs medlemmer ved overenskomstforhandlingerne i 2024.

I første kampagneperiode i marts satte vi fokus på den voksende ulighed i Danmark indenfor løn, pension, sundhed og uddannelse. Her lancerede vi kampagnesloganet ”Mere lighed løfter os alle”. 

I anden kampagneperiode går vi tættere på at vise værdien af FOAs medlemmer. Det handler om mere lighed i løn og forbrugsmuligheder, men det handler også om respekt for værdien af det vigtige arbejde, som FOAs medlemmer udfører og om anerkendelse af traditionelle kvindefag. 

Spred budskabet
FOAs budskab er, at vi skal løfte alle dem, der løfter velfærden. Du kan møde kampagnen i biografen og radioen, på bannerannoncer, avisannoncer, sociale medier og Nettoplakater samt i magasinet Ud & Se.

Vi håber, du vil være med til at dele kampagnen på de sociale medier. Det kan ske her fra FOAs Facebookside.

Der vil være i alt tre kampagneperioder med synlig kampagne i eksterne medier frem mod OK24.

Læs mere om kampagnen fra 5. september på kampagnesiden: foa.dk/mere-lighed