Indmeld kollega

Nyt tiltag: Skaf et medlem og få et gavekort

Fra 1. februar modtager FOA-medlemmer og tillidsvalgte et gavekort på 300 kroner til Coop, hvis de skaffer et nyt medlem af fagforeningen. Forbundssekretær forventer, at ordningen vil få FOA-fællesskabet til at vokse.

Af Jacob Kabel

At FOAs medlemstal er nedadgående, er ingen hemmelighed, men det er naturligvis en udvikling, der skal vendes. 

Efter forslag fra FOA Frederikshavn rulles en ”gavekort-ordning” nu ud i samtlige FOA-afdelinger landet over: Hvis man skaffer FOA et nyt medlem, modtager man et gavekort til Coop på 300 kroner. Erfaringerne fra det nordjyske har været gode. 

Forbundssekretær Helena Mikkelsen er overordnet ansvarlig for organisering i FOA, og hun forventer, at ordningen vil medføre, at man begynder at tale mere åbent om FOA-medlemsskabet ude på arbejdspladserne.

”Og så er forventningen naturligvis også, at vi får flere medlemmer,” siger hun og tilføjer:

”Ordningen skal ses som et ’tak’ til dem, der skaffer nye medlemmer og på den måder spreder vores fællesskab.”

VIGTIGT

Bemærk, at du som TR SKAL anvende siden https://www.foa.dk/indmeld-kollega for at være berettiget til at få et gavekort. Derudover skal den ny-indmeldte opfylde en række betingelser for, at man er berettiget til et gavekort. 

Medlemmer, der er indmeldt via TR-appen, udløser IKKE et gavekort. 

Du skal gøre din kollega opmærksom på, at du modtager et gavekort på 300 kr. for din anbefaling.

 

 

Sådan fungerer det

Alle FOA-medlemmer kan benytte sig af ordningen og derved score sig et gavekort. Rent lavpraktisk skal både medlemmer og tillidsrepræsentanter anvende siden https://www.foa.dk/indmeld-kollega for at få et gavekort. Medlemmer, der er indmeldt via TR-appen udløser ikke et gavekort. Husk at gøre din kollega opmærksom på, at du modtager et gavekort på 300 kr. for din anbefaling.

På siden indtaster man sine egne oplysninger samt oplysninger på den person, der gerne vil meldes ind i FOA. Vedkommende vil derefter blive kontaktet per telefonen, og når han eller hun har været betalende medlem i to måneder, bliver gavekortet udløst til afhentning i den lokale FOA-afdeling via en besked i Min post. For hvert nyt medlem, man skaffer, modtager man et gavekort på 300 kroner.

Alle øvrige oplysninger om ordningen findes via det førnævnte link.