Beretning - kort version

Sektorer
FOA Aalborgs fire sektorer har holdt generalforsamling for sektorens medlemmer i marts måned. Her har medlemmerne hørt hvad sektorbestyrelsen har arbejdet med det seneste år og der har været valg til bestyrelserne.
» Læs mere


Organisationen
Afdelingsbestyrelsen har haft fokus på følgende emner det seneste år: medlemsorganisering, beskæftigelsespolitisk indsats og synlighed.
» Læs mere

Medlemsorganisering & oplysning
FOA Aalborg har haft rigtig mange populære arrangementer det seneste år. Zumba og powerkvinder var årets hit. FOA Aalborg har gjort en del for at beholde de eksisterende medlemmer og i 2010 har der desuden været medlemsfremgang.
» Læs mere

Info & presse
Medlemmerne er tilfredse med FOA Aalborg Nyt og flere medlemmer besøger hjemmesiden. Desuden gør FOA Aalborg meget for at tale medlemmernes sag i medierne.
» Læs mere

Økonomi - regnskab og budget
I 2010 havde FOA Aalborg forventet et underskud, men resultatet blev dog bedre end budgetteret.
» Læs mere

Løn og Ansættelse
Der er mange penge at hente til medlemmerne når FOA Aalborg har tjekket lønsedler. Endelig giver FOA Aalborgs barselscafé svar på medlemmernes spørgsmål om barselsregler.
» Læs mere

Arbejdsmiljø og forebyggelse
Mange aktiviteter i udvalget – trods ledige pladser - deriblandt årets arbejdsmiljøpris og trivsel på arbejdspladsen. 100 medlemmer har anmeldt arbejdsskadessager i FOA Aalborg og 48 har fået godtgørelse det seneste år.
» Læs mere


Beskæftigelse & fastholdelse
Ledige og ansatte i løntilskud er hårdt ramt nøjagtig som medlemmer med uafklarede socialsager. Det betyder blandt andet, at flere har mistet forsørgelsen det seneste år.
» Læs mere

A-kassen
Ledigheden er steget og særligt medlemmer over 50 år er ramt.
» Læs mere

Tillidsvalgte
FOA Aalborg har oprettet mange netværk for de tillidsvalgte. Vilkårene for de tillidsvalgte blev forringet og der er indgået flere nye MED-aftaler i 2010. Udbud og udlicitering satte fortsat dagsorden i både kommune og region det seneste år.
» Læs mere