Pia Mehlbye - nyvalgt faglig sekretær i FOA Aalborg
Pia Mehlbye - nyvalgt faglig sekretær i FOA Aalborg

Pia Mehlbye er ny faglig sekretær

Til FOA Aalborgs ordinære generalforsamling 23. april 2013 var 350 glade FOA-medlemmer mødt op for at hygge med kolleger, høre om året i FOA, men også for at gøre deres indflydelse gældende. FOA Aalborg fik valgt en ny faglig sekretær – hun hedder Pia Mehlbye og kommer fra et tillidshverv som fællestillidsrepræsentant i Aalborgs Ældre- og Handicapforvaltning – et stort tillykke til Pia.

Forud for valgene fik medlemmerne en varm og politisk velkomst. Regeringen er på vej til at underminere Den Danske Model indledte FOA Aalborgs formand Kristian Gaardsøe. I selve beretningen gjorde han status over 2012 og fortalte om planerne for fremtiden. Kasserer Kim Jacobsen gjorde rede for økonomien og lagde vægt på, at det mindre underskud skyldes uddannelse af tillidsvalgte, de mange medlemsaktiviteter for alle samt en ny anlagt parkeringsplads.

Mange FOA-medlemmer var selvfølgelig også mødt op for at gøre deres indflydelse ved valg af faglig sekretær til FOAs politiske ledelse. Valget stod imellem Torben Sejrup, Ann-Kristin Framnes Leth, Pia Mehlbye og Louise Dalbro. Pia Mehlbye vandt over de øvrige tre kandidater med et stort flertal og de to dirigenter Jan Jensen og Dorte Lund Lillelund styrede valgene fortrinligt. Alt i alt en rigtig god og faglig generalforsamling i Vejgaardhallen.

Vil du læse – Kristian Gaardsøes velkomst eller afdelingsbestyrelsens mundtlig beretning eller skriftlige beretninger kan du finde dem i drop-downboksen i højre side.

Politisk ledelse


Afdelingsbestyrelsen